Referenssit

“ Vapo-konsernissa on käynnistetty kuluvan vuoden aikana Wellbeing-ohjelma, jolla pyritään tukemaan henkilöstön fyysistä, henkistä ja sosiaalista hyvinvointia. Osana tätä kokonaisuutta päätimme tarjota Hehku-Business hyvinvointivideopaketin henkilöstön käyttöön. Osa henkilöstöstä on ehtinyt videoita hyödyntämään, taukojumpat ovat olleet tähän mennessä eniten katsottuja, mutta ilahduttavaa on, että mindfulness-harjoituksiakin on kokeiltu. Olemme ottaneet videot mukaan pieninä välipaloina myös online-esimieskoulutuksen ja -työpajojen tauottajiksi. Palaute on ollut positiivista.”

Jenni Nevasalo

chief HR officer
Vapo-konserni
Olemme ottaneet videot mukaan pieninä välipaloina myös online-esimieskoulutuksen ja -työpajojen tauottajiksi.
“Hehku Business valmennus toi tiimillemme eväitä vuorovaikutukseen niin live- kuin etätilanteissa. Valmennus oli hyvin jaoteltu luento- ja työpajaosioihin, tämä tuki mielestäni oppimista erinomaisesti. Asiointi kouluttajan kanssa oli mutkatonta ja sujuvaa. Suosittelen valmennusta tiimeille, joilla on halu kehittää läsnäoloa hetkessä sekä halu kehittyä vuorovaikutustaidoissa.”

Heidi Viitanen

kehittämispäällikkö
Helsingin seudun OP
Valmennusta tiimien vuorovaikutustaitoihin
“Yksikkömme on toiminut vajailla henkilöresursseilla pitkään, työtä on ollut paljon ja päivät ylipitkiä. Hehku Business tarjosi henkilöstöllemme hyvin kohdennetun koulutuksen, jossa oli erinomaisesti perusteltu asioiden taustoitus: sanoma ei ollut tyypillinen ”pitää ottaa aikaa itselle”, vaan kokonaisuus oli tutkimustulosten valossa perusteltu ja laadukas. Kouluttajan monipuolinen ja eri koulutustaustoihin nojaava asiantuntemus on todella laaja ja vakuuttava. Koulutuksen järjestäminen tapahtui mutkattomasti, nopeasti ja täsmällisesti ja toteutus kokonaisuudessaan vastasi enemmän kuin hyvin ennakko-odotuksia.”

Anu Rautiainen

hallinto- ja henkilöstöjohtaja
Kirkkonummen kunta
Kokonaisuus oli laadukas ja tutkimustulosten valossa perusteltu.
Scroll to top