Hehku Business

kestävän työelämän puolella

Työn mielekkyys syntyy ihmisistä ja kohtaamisista. Hyvä työntekijäkokemus mahdollistaa hyvän asiakaskokemuksen ja siten tukee menestyksekästä liiketoimintaa.


Olemme olemassa tukeaksemme työelämässä olevia ihmisiä, edistääksemme kestävän työelämän taitoja jo nyt.


Missionamme on auttaa rakentamaan avoimempaa yrityskulttuuria sekä vahvistaa ihmisten välisiä sidoksia ja ymmärrystä. Huippuorganisaation menestys rakentuu tulevaisuudessakin siinä toimivien ihmisten varaan, joten ihmillinen ja kestävä johtaminen on esimiestaitojen aatelia.

Tiina Mustonen

Coach & Asiantuntija

Tiina Mustonen, CEO &  business coach,  on työskennellyt ihmisten parissa yli 25 vuotta, josta asiantuntijuutta sekä esimies- johtamistaitoa kertynyt eri aloilta (sosiaali-, matkailu- ja ravitsemus-, kulttuuri-ja sivistysalalta). Tiina toimii Hehkulla oppimisen erityisasiantuntijana sekä työhyvinvoinnin strategisen kehittämisen johtavana asiantuntijana. Hän on kouluttautunut johtamiseen Jyväskylän yliopistossa sekä työyhteisön viestintä- ja vuorovaikutustaitoihin sosionomin tutkinnon myötä ja toimii opettajakouluttajana. Lisäksi Tiina on lisensoitu Firstbeat asiantuntija. Tiina on toiminut yrittäjänä vuodesta 2008 alkaen ja perustanut urallaan kolme yritystä sekä toiminut yhdistysaktiivina yli 10 vuotta erilaisissa luottamustehtävissä. Tiinalla on lukuisia tutkintoja ja meriittejä musiikkiuralta, säveltäjänä ja esiintyjänä myös elokuvateollisuudessa. Tiinan valmennuksen ytimessä ovat johtajuus, vaikuttavuus, oppiminen ja kestävä työelämä.

Lisätiedot coaching

Karoliina Kurkikangas

Coach & Asiantuntija

Karoliina Kurkikangas on työhyvinvoinnin ja osaamisen kehittämisen asiantuntija, jolle hyvinvointi on intohimo. Hehkulla Karoliina toimii strategisen työhyvinvoinnin asiantuntijana ja kouluttajana. Koulutukseltaan Karoliina on terveystieteiden maisteri, personal trainer ja opettaja ja hän on työskennellyt ihmisten parissa opettajana, asiantuntijana sekä eri aloilla asiakaspalvelutehtävissä. Ihmiset ovatkin Karoliinan työskentelyssä aina keskiössä ja liikkeelle lähdetään asiakkaan tarpeista ja tavoitteista. Terveystieteiden ja opettajankoulutuksen lisäksi Karoliina on opiskellut mm. psykologiaa, ravitsemustieteitä sekä liikuntapsykologiaa. Karoliina on myös lisensoitu Firstbeat-asiantuntija.

Virve Lähdesmäki

Coach & Asiantuntija

Virve Lähdesmäki on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija, personal trainer ja mind coach – stressinhallintavalmentaja. Hehkulla Virve toimii strategisen työhyvinvoinnin asiantuntijana ja kouluttajana mm. HYKKE – hankkeessa. Virven osaamiset: Personal trainer sekä kuntosali -ja hyvinvointivalmentaja, Life coach, Yin Jooga Opettaja (Chi Therapeutics – Learning Lab), Mind Coach -stressinhallintavalmentaja, Firstbeat asiantuntija, yritysjohdon erikoisammattitutkinto, tradenomi, dataperustaisten hyvinvointipalveluiden kehittäjä, lähihoitaja.

Mystery coach

Coach & Asiantuntija

Coming soon!

Hanna Lumenkoski

Coach & Asiantuntija

Hanna Lumenkoski on vaikuttavuusvalmennuksen mentori ja asiantuntija. Hanna työskentelee markkinointipäällikkönä sekä myynninvalmentaja ja on toiminut 15 vuotta kansainvälisessä organisaatiossa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä asiantuntijana ja esimiehenä sekä lisäksi kartuttanut käytännön kokemusta mm. asiakaskeskeisyyden viemisestä organisaation ytimeen. Vahva B2B osaaminen on yksi hänen vahvuuksistaan. Hanna on koulutukseltaan MBA ja täydentänyt opintojaan psykologian opinnoilla Helsingin yliopistossa. Hannan coaching taidot ovat karttuneet omassa työkontekstissa, jossa designin, asiakaskeskeisyyden ja itseohjautuvuuden teemat ovat keskeisiä. Hannan perusajatus valmennuksessa on yksilön erilaisuuden arvostaminen, oivalluttaminen sekä oppimiseen motivoiminen.

Jukka Jalonen

Asiantuntijavieras

Jukka Jalonen on yksi menestyksekkäimmistä suomalaisista urheiluvalmentajista, jonka valmentajaura on kestänyt jo 30 vuotta. Hän on johtanut Suomen jääkiekon maailmanmestaruuteen kolmesti, hänet on valittu vuoden valmentajaksi kahdesti (2011 ja 2016) ja hän on kirjoittanut kirjan Menestyksen pelikirja yhdessä Ilkka Lammen kanssa. Jukka on myös yksi Suomen halutuimmista puhujista. Vuonna 2020 hänet kutsuttiin ainoana eurooppalaisvalmentajana puhumaan NHL:n valmentajayhdistyksen seminaariin. Jukka on vuorovaikutuksen asiantuntija, mikä näkyy hänen kyvyssään kommunikoida painetilanteissa ja rakentaa luottamusta ihmisten välille. Hänellä on taito saadat pelaajat loistamaan ja joukkue kukoistamaan.

Perttu Pölönen

Asiantuntijavieras

Perttu Pölönen on futuristi,tietokirjailija ja moniosaaja. Hän on keksinyt musiikinteorian opiskelua helpottavan Sävelkello-keksinnön, voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun, opiskellut tulevaisuuden teknologioita Piilaaksossa, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut myyntimenestyksiksi nousseet kirjat Tulevaisuuden lukujärjestys ja Tulevaisuuden identiteetit. Vuonna 2014 Perttu valittiin luovimmaksi suomalaiseksi Slushissa ja vuonna 2018 huippuyliopisto MIT nimesi hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa.

Tiina Hoffman

Asiantuntijavieras

Liikuntafysiologi Tiina Hoffman on toiminut asiantuntijana Firstbeatillä vuodesta 2008 asti. Työssään Tiina kouluttaa Firstbeatin kansainvälisiä kumppaneita, pitää hyvinvointiluentoja firmoille, kirjoittaa blogeja, ja luennoi alan kansainvälisissä seminaareissa. Aiemmin hän työskenteli mm. ylikuntoon liittyvissä kenttätutkimuksissa Jyväskylän yliopistolla ja KIHUlla sekä hiihtovalmentajana Alaskan yliopistossa. Itsensä ja muiden valmennusfilosofiassa Tiinan lähtökohtina ovat yksilöllisyys, kokonaisuuden hallinta ja kuormituksen ja levon tasapaino – sekä oman elämän johtaminen napakan armollisella asenteella. Vapaa-ajallaan Tiina nauttii luonnossa liikkumisesta sauvakävellen, hiihtäen ja meloen, perheen kanssa puuhailusta sekä leppoisasta mökkielämästä.

Mystery coach

Coach

Coming soon!

Hanna-Kaisa Raninen

Coach

Hanna-Kaisa Raninen on toiminut hyvinvointialan yrittäjänä vuodesta 2011. Hanna-Kaisa on liikunta- ja kauppatieteiden maisteri sekä koulutettu psyykkinen valmentaja. Hän toimii asiantuntijana työhyvinvointiin keskittyvässä Auntie-yrityksessä sekä valmentajana Hintsa Performancessa. Hän on aiemmin työskennellyt Firstbeat Technologies -yrityksessä asiantuntijatehtävissä sekä ollut perustamassa Optimal Performance Centeriä Helsinkiin. Työhyvinvoinnin lisäksi Hanna-Kaisan erikoisaloja ovat palautuminen ja stressi sekä urheilu- ja liikuntapsykologia, jota hän myös opettaa Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Hanna-Kaisa haluaa auttaa jokaista valmennettavaansa löytämään omat yksilölliset voimavaransa ja hyvän olon pilarinsa. Hanna-Kaisalla on myös Vahvaradio-podcast, jossa hän keskustelee vieraiden kanssa hyvän elämän sekä kehon ja mielen hyvinvoinnin teemoista.

Helena Åhman ja Jussu Pöyhönen

Asiantuntijavieraat

Helena Åhman on työpsykologian tohtori, palkittu puhuja, lähes kymmenen kirjaa julkaissut kirjailija ja johdon sparraaja. Hän on erityisesti tunnettu keskusteluälykkyyden asiantuntijana. Tähän alaan Helena on syventynyt mm. FBI:n, Scotland Yardin ja CIA:n entisten panttivankineuvottelijoiden sekä Suomen parhaiden neuvottelijoiden, sovittelijoiden, johtajien ja rauhanvälittäjien opein. Helena on myös valokuvaaja, joka kuvittaa kirjansa itse. Tähän valmennukseen hän tuo mukanaan Suurlähettiläät-yhtyeestä tutun singer-songwriter Jussu Pöyhösen, joka on perehtynyt samoihin teemoihin musiikin kautta. Yhdessä he hyödyntävät puheen ja musiikin yhteisvoimaa, joka vetoaa eri aisteihin ja stimuloi kuulijoiden aivoja monipuolisesti.
Scroll to top